NJOFTIM

Njoftohen studentët e FTU-së, se provimet e afatit të PRILLIT mbahen me 02.06.2020 dhe 04.06.2020.

Provimet për studentët e nivelit  Bachelor  do të mbahen prej orës 10:00, kurse për studentët e nivelit Master prej ores 13:00.

Studenti mund të hyj në një provim në cilin termin dëshiron (një termin një provim) meqë i njëjti provim mbahet në të dy terminet.

Vërejtje:  Studenti nuk mund të hyj në provim pa maska mbrojtëse.

Nga Dekanati