Njoftim

Pershendetje Fjolla, a mundesh ta publikosh kete njoftim:

Provimet:  Shkathtësi e Mësimit Akademik; Edukimi Gjithpërfshirës me Metodologji; Praktika 1, 2 dhe 3.
Mbahen me datën 28.10.2021 ora 13:15
Kurse provimet: Teori e mësimit dhe Teori e Edukimit.
Mbahen me datën 29.10.2021 ora 11:15.