Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik – UMIB dhe të gjitha njësive tjera akademike, duke përfshirë edhe tërë stafin akademik, se nën organizimin e Dekanatit të Fakultetit Juridik, me datën: 26.12.2018, në ora 11.00, në sallën e amfiteatrit nr. 2 do të mbahet një ligjëratë – prezantim nga ana e Komandantit të Forcës së Sigurisë së Kosovës – Gjenerallejtënant Rrahman RAMA.
P.S: Ardhja e juaj është me interes të veçantë, duke pasur parasysh se USHTRIA E KOSOVËS është bërë një realitet i ri në tërë historinë e Kosovës.”