Njoftim lidhur me provimet e afatit të Nëntorit

Lajmërohen studentët të nivelit Bachelor dhe  Master, të FTU-së se provimet e Afatit të Nëntorit për absolventët, do të mbahen me date 22.11.2021, e hënë,  prej ores 14:00.

P.S. Ju lutemi studentëve të bëjnë pagesen e paraqitjes së provimit, përndryshe nuk do të mund të hyni në provim.

                                                                                                Nga   Dekanati

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X