Kampusi1

Njoftim mbi kërkesën e Parlamentit të Studentëve

Mbështetur mbi kërkesën e Parlamentit të Studentëve:
–  SMU do të jetë i hapur për paraqitje të provimeve më 11-12 Maj 2022. 
– Provimet zhvillohen më 13 Maj 2022. 
– Vendosja e notave në SMU, deri më 16 Maj 2022. 
 
Pas këtij afati, nuk do të ketë më mundësi që të bëhet shtyrje e afateve, pasi fillojnë procedurat e  afatit të rregullt të Qershorit.
 
Vendimi për afatin e Majit është marrë në mbledhjen e Senatit, dhe vendimi është publikuar në web faqen e UIBM, respektivisht në:
Studentëve ju urojmë suksese në provime dhe shëndet!

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X