Njoftim nga Lënda Matematika I

Ligjëratat nga lënda Matematika I do të mbahen të premten dhe të shtunen, më 20 dhe 21.11.2015, sipas këtij orari:

E premte: 12:00 – 14:15 pjesa e parë, 15:00-17:15 pjesa e dytë

E shtunë:  8:00 – 10:15 pjesa e parë,  10:30-12:45 pjesa e dytë

Ligjëratat do të mbahen në sallën SO2.

 

Msc. Fatbardha Hoxha

Dekane, u.d.