Njoftim nga lenda Makroekonomia dhe Hyrje ne Biznes

Lajmrohen te gjithe studentet e Fakultetit Ekonomik te cilet u janë nënshtruar provimeve nga lendet Makroekonomia dhe Hyrje ne Biznes tek Prof.dr Nagip Skenderi se konsultimet mbahen me date 05.10.2015 ne ora 10:00.