3

Njoftim për afatin e transferimit brenda dhe jashtë Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike

Këtu mund ta gjeni njoftimin për afatin e transferimit brenda dhe jashtë Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike.

Njoftimi

INTERNATIONAL CONFERENCE ON NEW ACHIEVEMENTS IN SCIENCE, TECHNOLOGY AND ARTS - ICNA-STA (4 th - 5 th May 2023)

X