Njoftim për ditë pushimi

Bazuar në Kalendarin për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës për vitin 2022, Ju njoftojmë se në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, do të jetë ditë pushimi:

E enjte, 17 shkurt 2022 – Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

 

Urime dhe Gëzuar!

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X