Njoftim për ditë pushimi për festat e fundvitit

Mbështetur në Kalendarin e Festave Zyrtare të Republikës së Kosovës, ju njoftojmë se me rastin e festave të fundvitit, në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” do të jenë ditë pushimi:

E mërkurë – 25.12.2019 – Krishtlindjet Katolike dhe

E mërkurë dhe e enjte – 01 dhe 02.01.2020 – Viti i Ri.

Urime dhe Gëzuar!