UIBM Wide

Njoftim për ditë pushimi sipas kalendarit të festave zyrtare

Në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr. 03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës, në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë , do të jenë ditë pushimi:


Festa zyrtare Dita/Data e festës  Dita/Data e pushimit

 

Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës E diel                 09 prill E hënë                  10 prill
Pashkët Katolike

 

E hënë               10 prill

 

E martë                11 prill
Pashkët Ortodokse E diel                 16 prill

 

E hënë                  17 prill
Bajrami i Madh, dita e parë

 

E premte             21 prill E premte              21 prill

Urime dhe gjithë të mirat,