Njoftim për ditët e pushimit për festa

Bazuar në njoftimin e Ministrisë së Punëve të Brendshme të RKS, Ref. Nr. 1163,  ju njoftojmë se në Universitetin e Mitrovices “Isa Boletini“ do të jenë ditë pushimi:

E premte, 25. 12.2020 – Krishtlindjet

E premte, 01.01.2021 – Viti i Ri

E hënë, 04.01.2021 – Viti i Ri

E enjte, 07.01.2021 – Krishtlindje Ortodokse

Urime dhe Gëzuar!