Njoftim për ditët e pushimit për festat e fundvitit

Mbështetur në Kalendarin e Festave Zyrtare për vitin 2018 dhe 2019, ju njoftojmë se për nderë të festave në vijim, në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, do të jenë ditë pushimi:

  • E martë, 25 dhjetor 2018 – Krishtlindjet Katolike
  • E martë 01 janar 2019 – Viti i Ri
  • E mërkurë 02 janar 2019 – Viti i Ri
  • E hënë 07 janar 2019  – Krishtlindjet Ortodokse