Njoftim për ditët e pushimit për nder të Pashkëve Katolike dhe Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe punëtorët e administratës së Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë se për nder të Pashkëve Katolike dhe Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës, më 5 dhe 9 prill nuk do të punohet.