Njoftim për punë praktike për studentët e Juridikut dhe Ekonomikut

Ftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, që të aplikojnë për punë praktike në administratën e Fakultetit Juridik dhe të Fakultetit të Edukimit.

Kliko këtu: Njoftimi per pune praktike