Njoftim për regjistrimin e semestrit dimëror për vitin akademik 2019 / 2020

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), se prej 1 deri më 15 tetor 2019 hapet SMU-ja për regjistrimin e semestrit dimëror për studentët e nivelit bachelor dhe atyre master.

Pagesa për semestër është 25€ për studentët e vitit të II, III dhe IV (dytë, tretë dhe katërt) të nivelit bachelor dhe 150€, për studentët e vitit II, niveli master.

Regjistrimi i semestrit dhe shkarkimi i fletëpagesave  do të bëhet nga data 02.10.2019 deri me datë 15.10.2019