Sesioni

Njoftim për sesionin informues (virtual) për FIMK

Njoftohen të gjithë të interesuarit për të marrë pjesë në sesionin informues (virtual) për Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike (FIMK) se për shkaqe teknike sesioni nuk u mbajt sot (22 qershor) ashtu siç ishte paraparë. Sesioni do të mbahet nesër (23 qershor) prej orës 11:00. Ju kërkojmë ndjesë!

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X