Orari i provimeve për afatin e Shatorit në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Shtatorit në nivelin Bachelor dhe Master.

BACHELOR

MASTER