Orari i provimeve për afatin Janar-Shkurt 2019

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin Janar-Shkurt 2019 në nivelin Master dhe Bachelor, Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore.

Kliko këtu