Orari i provimeve në afatin e janarit

Këtu mund t’i gjeni oraret e provimeve në afatin e janarit në drejtimet: Banka, Financa dhe Kontabilitet (BFK) &Menaxhment dhe Informatikë (MXHI).

Kliko këtu: Orari-i-provimeve-AFATI-I-JANARIT 1