Orari i provimeve në afatin e qershorit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve në afatin e qershorit për të dy nivelet (bachelor dhe master).

Kliko këtu: ORARI I PROVIMEVE I FTU-së, Afati Qershor 2018, Niveli Bachelor

Kliko këtu: ORARI I PROVIMEVE I FTU-së Afati Qershor 2018, Niveli Master

Please follow and like us:
error
error

Follow us :)