1
“Konferenca Ndërkombëtare për Gjeoshkencë”, ka mbledhur në Universitetin e Mitrovicës
studiues nga vende të ndryshme evropiane
slide_10

E ARDHMJA E SIGURTË

Rektorati (mars 2019)
REKTORATI
slide_miniera

FAKULTETI I GJEOSHKENCAVE

Punë praktike në laboratore

FAKULTETI I TEKNOLOGJISË USHQIMORE

slide_17

FAKULTETI I INXHINIERISË MEKANIKE DHE KOMPJUTERIKE

slide_ekonomiku

FAKULTETI EKONOMIK

slide_edukim

FAKULTETI I EDUKIMIT

mundesi
marrdhenie
hulumtime

Storie Suksesi

“Jam shumë i entuziazmuar. Profesorët janë shumë argëtues, dhe studentët shumë energjikë. Informacioni për Kosovën ishte i ndryshëm nga realiteti. E vërteta është se ekziston një tolerancë e madhe fetare në Kosovë. Unë kam vërejtur që Kosova është një vend i vogël, por me një kulturë dhe histori të shkëlqyer “.

Dimitri Diagne

Student

Edona Sadriu, Master i Shkencave në Programin e Inxhinierisë Mjedisore të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore, me mbështetjen e kompanisë udhëheqëse botërore të inxhinierisë mjedisore “HPC AG”, do të praktikojë në zyrën e Kriffel në Frankfurt, Gjermani me përkrahje financiare.

Edona Sadriu

Studente

4243

Studentë

6

Fakultete

150

Staf akademik

50

Administrata

error

Follow us :)