webometric

konvikti

FakultetiLogo

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” riakreditohet për tre vjet

Evente

Storie Suksesi

Ish-studentja E UMIB-it Lobon Për Liberalizmin E Vizave Për Kosovën

Ish-studentja e Fakultetit Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”(UMIB), Albulena Uka, e cila më pas ka kryer studimet në nivelin master në Universitetin e Gentit në Belgjikë, ka zhvilluar…Më shumë..

Shpresa Musa

Përfundoi studimet bachelor në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore në Universitetin e Mitroivicës “Isa Boletini” (UMIB). Gjatë kohës se studimeve, veçohej me sukses të lartë dhe me angazhim të vazhdueshëm, bursiste…Më shumë..

Severgjane Meniqi

Severgjane Meniqi - e diplomuar në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" në Fakultetin e Edukimit; Programi Parashkollor. Tani e punësuar në qendrën e edukimit të fëmijëve: “EduKid’sLand" në Mitrovicë. Ajo…Më shumë..

Nazan Smakiqi

Nazan Smakiqi - e diplomuar në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" përkatësisht Fakulteti i Edukimit; Programi Parashkollor. Tani e punësuar në kopshtin: "Genius Land" në Prishtinë. Përvec kësaj, Nazani ka…Më shumë..

Gonxhe Kajtazi

Studimet Bachelor i ka filluar në vitin 2015 në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini", Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore. Gjatë  studimeve Bachelor ka marrë pjesë në shumë trajnime dhe praktika të…Më shumë..

Ridvan Kastrati

Ridvan Kastrati – ishte student në Univeristetin e Mitrovicës " Isa Boletini" përkatësisht në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike; Programi Makineri Industriale. Gjatë studimeve ishte një student i dalluar…Më shumë..

Orion Nimani

Orion Nimani- ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin e  Mitrovicës "Isa Boletini" Fakulteti Ekonomik - Drejtimi: Menaxhment dhe Informatikë. Orioni, njohuritë që ka marrë dhe aftësitë që ka…Më shumë..

Fidan Ferati

Fidan Ferati - i diplomuar në Fakultetin e Xehetarisë dhe Metalurgjisë përkatësisht departamenti i Gjeologjisë. Pas diplomimit ai vazhdoi postdiplomatike në "Universitetin Politeknik të Tiranës" në drejtimin: Gjeologji Mjedisore. Ku…Më shumë..

Enisa Bashota

Enisa Bashota – ishte studente  në  Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” përkatësisht në  Fakultetin Ekonomik - drejtimi Menaxhment dhe Informatikë. Përgjatë  tre viteve Enisa ishte njëra ndër studentet më të…Më shumë..

Enes Muzaqi

Enes Muzaqi - ishte student i Fakultetit të Gjeoshkencave përkatësisht Drejtimi - Miniera dhe Metalurgji; Departamenti i Gjeologjisë. Ai është Bachelor i Gjeologjisë dhe Master i shkencës në depozitat e…Më shumë..

Diellza Zhupi

Diellza Zhupi Përfundoi studimet Bachelor në Universitetin e Mitrovicës " Isa Boletini " përkatësisht në Fakultetin Ekonomik në drejtimin Menaxhment dhe Informatikë. Gjatë kohës së studimit veçohej  për dëshirën dhe…Më shumë..

Ardian Tahiri

Ardian Tahiri- ishte student i Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" përkatësisht në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike; Programi Inxhinieri Ekonomike. Gjatë studimeve ishte një student i dalluar, për 2…Më shumë..

Dinore Rama

Dinore Rama - e diplomuar në nivelin Bachelor në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" përkatësisht në Fakultetin e Edukimit; Programi Fillor. Menjëherë pas diplomimit filloi punën si mësimdhënëse e ciklit…Më shumë..

Flakrina Bekteshi

Flakrina Bekteshi – ishte studente e Fakultetit Ekonomik në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini", Drejtimi Banka Financa dhe Kontabilitet. Si studente e dalluar ajo vazhdimisht angazhohej në  mësime, aktivitete studentore…Më shumë..

 Albulena Osmani

 Albulena Osmani, ka lindur më 04.07.1997 në Mitrovicë. Pas përfundimit të Gjimnazit në drejtimin Shkenca Natyrore, kishte regjistruar Fakultetin Ekonomik pranë Universitetit Publik “Isa Boletini” në Mitrovicë, Drejtimi Banka Financa…Më shumë..

Adelina Boshnjaku – Asistente E Kontabilistit

Adelina ishte studente në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini", Drejtimi Inxhinieri Ekonomike. Adelina studimet i përfundoj me sukses në afat të rregullt në…Më shumë..

Ermir Dajaku

Ermir Dajaku vijon studimet Bachelor në Fakultetin Ekonomik, përkatësisht në vitin e III Drejtimi Menaxhment dhe Informatikë. Gatishmëria, përgjegjshmëria dhe profesionalizmi i treguar ndër vite në studime e në aktivitete…Më shumë..

Blerta Hajra

Blerta Hajra ka mbaruar studimet e Nivelit Bachelor në Fakultetin Ekonomik të Universitetit Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”, Drejtimi Banka Financa dhe Kontabilitet. Si studente tejet e dalluar dhe e…Më shumë..

Valmire Mehmeti

Valmire Mehmeti - studente në Universitetin e Mitrovicës, përkatësisht Fakultetin e Edukimit; Programi Fillor. Ajo gjithmonë kishte dëshirë të merrej me fëmijë andaj vendimi për zgjedhjen e profesionit nuk ishte…Më shumë..

Shkëlqim Hyseni

Shkëlqim Hyseni - ishte student i Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore. Gjatë studimeve mori pjesë në shumë trajnime vendore dhe ndërkombëtare të fushës që studionte.…Më shumë..

6

Fakultete

150

Staf akademik

55

Administrata