1. Ariona Rushiti (Kryetare)
 2. Rigon Qarkaj (Senator Student)
 3. Ardian Berisha (Nënkryetar)
 4. Pranvera Gashi (Sekretare)
 5. Albert Dobreva (Sekretar organizativ)
 6. Egzon Musa
 7. Elbasan Shabani
 8. Mentor Peci
 9. Donjeta Jashari
 10. Donika Pllana
 11. Omer Maksuti
 12. Ylltare Ferati

Për aktivitetet e Parlamentit Studentor mund të njoftoheni edhe në faqen e facebookut:

https://www.facebook.com/Parlamentiumib

U Mbajt Turniri Në Futboll Të Vogël Që U Organizua Nga Parlamenti Studentor

U mbajt turniri në futboll të vogël që u organizua nga Parlamenti Studentor

Shtatë ekipe kanë marrë pjesë në turnirin e futbollit të vogël të organizuar nga Parlamenti…

read more
Aktivitetet E Parlamentit Studentor -UMIB

Aktivitetet e Parlamentit Studentor -UMIB

Aktivitetet e Parlamentit Studentor të Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" gjatë vitit 2019.

read more
Prorektorja Shala Takoi Përfaqësuesit E Studentëve

Prorektorja Shala takoi përfaqësuesit e studentëve

Menaxhmenti i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) dhe Parlamenti Studentor do të bashkërendojnë veprimet…

read more
Studentët Vizituan Prekazin Me Rastin E 28 Nëntorit

Studentët vizituan Prekazin me rastin e 28 Nëntorit

Një grup i studentëve të Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" (UMIB), të prirë nga drejtuesit…

read more
Studentët Organizuan Marsh Për Të Shënuar “Ditën Ndërkombëtare Për Të Drejtat E Fëmijëve”

Studentët organizuan marsh për të shënuar “Ditën Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijëve”

Me moton: “Lejoni fëmijët të jenë fëmijë”, studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB),…

read more
Aktivitetet E Parlamentit Studentor Gjatë Muajit Nëntor

Aktivitetet e Parlamentit Studentor gjatë muajit nëntor

Me rastin e festave të nëntorit PARLAMENTI STUDENTOR me datë 25 dhe 26 nëntor organizon…

read more