1. Ariona Rushiti (Kryetare)
 2. Rigon Qarkaj (Senator Student)
 3. Ardian Berisha (Nënkryetar)
 4. Pranvera Gashi (Sekretare)
 5. Albert Dobreva (Sekretar organizativ)
 6. Egzon Musa
 7. Elbasan Shabani
 8. Mentor Peci
 9. Donjeta Jashari
 10. Donika Pllana
 11. Omer Maksuti
 12. Ylltare Ferati

Për aktivitetet e Parlamentit Studentor mund të njoftoheni edhe në faqen e facebookut:

https://www.facebook.com/Parlamentiumib

Rektori Musaj Ofron Mbështetje Për Parlamentin Studentor

Rektori Musaj ofron mbështetje për Parlamentin Studentor

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, ka pritur në takim drejtuesit e…

read more
Studentët Po Votojnë Për Parlamentin Studentor Dhe Këshillat E Studentëve

Studentët po votojnë për Parlamentin Studentor dhe Këshillat e Studentëve

Studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), sipas vendimit të Këshillit Drejtues, janë duke…

read more
Aksion Për Pastrimin E Kampusit Universitar

Aksion për pastrimin e kampusit universitar

Aksion për pastrimin e kampusit universitar
read more
Drejtuesit E Parlamentit Studentor Vizituan Prekazin Dhe Boletinin

Drejtuesit e Parlamentit Studentor vizituan Prekazin dhe Boletinin

Me rastin e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit, drejtuesit e Parlamentit Studentor të Universitetit…

read more
Drejtuesit E Parlamentit Studentor Vizituan Kolegjin AAB

Drejtuesit e Parlamentit Studentor vizituan Kolegjin AAB

Drejtuesit e Parlamentit Studentor të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë do të bashkëpunojnë me kolegët…

read more
Z-Mobile Ndan Numra Falas Për Parlamentin Studentor

Z-Mobile ndan numra falas për Parlamentin Studentor

Kompania Z-Mobile do të ndaj numra telefoni falas për Parlamentin Studentor të Universitetit “Isa Boletini”…

read more