Për nder të Pashkëve Katolike – të hënën (22 prill 2019) është ditë pushimi

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe administrata e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” se të hënën (22 prill 2019) është ditë pushimi për nder të Pashkëve Katolike.