Ftu1

Përftohen djathëra speciale në laboratorët e FTU-së

Në kuadër të punës praktike por edhe asaj hulumtuese që bëhet në laboratorët e Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore, studentet Djellza Zejnullahu dhe Fjolla Latifi  të ndihmuara nga asistenti MSc. Arbër Hyseni përftuan djathërat Halloumi, Requfort dhe Parmigiano Reggiano.

Ftu3