Profesori Olav Eklund nga Finlanda mban ligjëratë në amfiteatrin A1

Lajmërohen stafi akademik dhe studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave se në kuadër të bashkëpunimit në mes të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” – Fakulteti i Gjeoshkencave dhe Åbo Akademi Unniversity nga Finlanda një grup studentësh me Profesorin Olav Eklund do të vizitojnë UMIB – Fakultetin e Gjeeoshkencave. Me këtë rast Prof. Olav Eklund do të mban ligjeratën me titull “Development of Fennoscandia shield”.

Ligjëratat do të mbahen më 19.10.2015 nga ora ora 11 30 në Fakultetin e Gjeoshkencave – Amfiteatri A1.