Programet e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për studentët dhe stafin akademik

Këtu mund ta gjeni njoftimin për  programet e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për studentët dhe stafin akademik.

Kliko këtu: Njoftimi