Programi “Kërko drejtësi” – thirrje për aplikim

 

Programi “Kërko Drejtësi” në bashkëpunim me Odën e Avokatëve dhe Fakultetin Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, fton studentët  që të aplikojnë për të qenë pjesë e Klinikës Juridike Penale me raste reale.

Kliko këtu: D4J-Thirrja per aplikim Mitrovicë