QATEK – Zhvillimi I Kapaciteteve Të Stafit Akademik Në Kërkimin Shkencor Në Përgatitje E Mësimdhënësve

QATEK – Zhvillimi i kapaciteteve të stafit akademik në kërkimin shkencor në përgatitje e mësimdhënësve

Në kuadër të projektit QATEK, në datat 17-18 janar u organizua sesioni i dytë i…

read more
Profesorë Dhe Studentë Të Fakultetit Të Edukimit Marrin Pjesë Në Konferencën Ndërkombëtare: Kosovo International Conference On Educational Research – KICER

Profesorë dhe studentë të Fakultetit të Edukimit marrin pjesë në konferencën ndërkombëtare: Kosovo International Conference on Educational Research – KICER

Në kuadër të projektit QATEK, po zhvillohet konferenca ndërkombëtare: Kosovo International Conference on Educational Research…

read more
UIBM Fitues I Projektit Në Kuadër Të EU4TECH PoC Western Balkans 2021

UIBM fitues i projektit në kuadër të EU4TECH PoC Western Balkans 2021

Projekti EU4TECH PoC WB https://eu4tech.eu/ ofron mbështetje të specializuar për 40 nga projektet më premtuese të…

read more
UMIB-i Pjesë E Projektit Për Zhvillimin E Një Sistemi Gjithëpërfshirës Të Performancës Për Stafin Akademik

UMIB-i pjesë e projektit për zhvillimin e një sistemi gjithëpërfshirës të performancës për stafin akademik

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) do të jetë pjesë e projektit "Zhvillimi i një…

read more