Provimet e afatit të prillit do të mbahen më 26.04.2019

Njoftohen studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave se provimet e afatit të prillit do të mbahen më 26.04.2019, ora 13:00, dhe më 27.04.2019, ora 11:00.