“Raiffeisen Bank” organizon aktivitetin tradicional të praktikës gjatë periudhës 2 korrik – 31 gusht 2018.

“Raiffeisen Bank” organizon  aktivitetin tradicional të praktikës gjatë periudhës 2 korrik – 31 gusht 2018.

Konkursi do të hapet më 30 prill 2018 dhe do të jetë i hapur deri më 21 maj 2018. Aplikimi mund të bëhet duke përdorur sistemin online përmes web-faqes:  recruit.raiffeisen-kosovo.com/Internship

Kliko këtu: Raiffeisener_Programi_Praktikes