MGL0267

Rektori Musaj, jua uron Fitër Bajramin

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Prof. Asoc. Dr. Alush Musajjua uron Fitër Bajramin, studentëve, mësimdhënësve, punëtorëve të administratës dhe të gjithë qytetarëve të besimit islam në Kosovë.

Ai uron për shëndet, qetësi shpirtërore dhe harmoni në familje dhe në shoqëri.