MGL0267

Rektori Musaj, ju uron Kurban Bajramin

Rektori i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), Alush Musaj, jua uron Kurban Bajramin studentëve, mësimdhënësve, punëtorëve të administratës dhe të gjithë besimtarëve myslimanë. Ai uron për paqe, shëndet dhe mirëqenie në familje dhe shoqëri.

Please follow and like us:
error
error

Follow us :)