Rektori

Rektori Musaj ua uron Fitër Bajramin

Rektori i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), Alush Musaj, ua uron Fitër Bajramin, studentëve, mësimdhënësve, punëtorëve të administratës së Universitetit dhe gjithë besimtarëve islamë. Ai uron për shëndet, mirëqenie dhe harmoni në familje dhe në shoqëri.