Rektori i Universitetit “Isa Boletini”- Mitrovicë

Prof. Dr. Alush Musaj

Rektorat

Rr. “Ukshin Kovaçica”, p.n.

40 000 Mitrovicë

Republika e Kosovës

E-mail: alush.musaj@umib.net

CV – Shkarko-A.M

Fjala e rektorit: Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), me 6 fakultetet dhe 23 programet që ka, ofron një mundësi të jashtëzakonshme për të rinjtë që duan të studiojnë dhe të ecin në hap me botën e zhvilluar. Përvoja në shkencat teknike, bën që ky universitet ta shndërrojë Mitrovicën në kryeqendër të shkencës dhe shkencëtarëve të rinj në Kosovë. Drejtimet e reja shoqërore janë një mundësi më tepër për studentët. Ndërsa marrëveshjet për bashkëpunim dhe shkëmbime me universitetet ndërkombëtare kanë hapur një shteg tjetër që mund dhe duhet të shfrytëzohet prej studentëve dhe mësimdhënësve. Puna teorike e kombinuar me punën praktike e bëjnë UMIB-in një pikë referimi për të rinjtë që duan të jenë konkurrent në tregun e punës. Stafi i kualifikuar është garanci për të ardhmen e sigurt.

TAKIMET E REKTORIT
Gatishmëri Për Hapjen E Programeve Të Përbashkëta Nga Universiteti “Isa Boletini” Dhe Ai “Fehmi Agani”

Gatishmëri për hapjen e programeve të përbashkëta nga Universiteti “Isa Boletini” dhe ai “Fehmi Agani”

 Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) dhe Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani” (UGJFH), do të…

read more
Ministri I Arsimit Vizitoi Universitetin “Isa Boletini”

Ministri i Arsimit vizitoi Universitetin “Isa Boletini”

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj dhe kryetarja e Komisionit për Arsim dhe Shkencë,…

read more
Ministrja E Arsimit Takoi Rektorët E Universiteteve Publike

Ministrja e Arsimit takoi rektorët e universiteteve publike

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, ka pritur në takim rektorët e…

read more
Rektori Musaj, Kërkon Mbështetjen E Deputetëve Për Miratimin E Statuteve Të Përhershme Të Universiteteve

Rektori Musaj, kërkon mbështetjen e deputetëve për miratimin e statuteve të përhershme të universiteteve

Rektorët e universiteteve publike kanë mbajtur të martën një takim me Komisionin Parlamentar për Arsim,…

read more

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X