Rezultatet e provimit pranues në Fakultetin Ekonomik

Këtu mund ta gjeni listën e rezultateve për kandidatët që ju kanë nënshtruar provimit pranues në Fakultetin Ekonomik.

Kliko këtu: Banka Financa dhe Kontabilitet

Kliko këtu:  Menaxhment dhe Informatikë

Please follow and like us:
error
error

Follow us :)