IMG 3116

Rezultatet preleminare për zgjedhjet studentore

Këtu mund t’i gjeni rezulatet preleminare për zgjedhjet studentore (Këshillat Studentore dhe Parlamentin Studentor) në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, që u mbajtën më 27 prill 2021.

Këshillat Studentore:

Parlamenti Studentor: