Sesion informues për programin “Work and travel”

Ftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”  që të marrin pjesë në sesionin informues që organizohet nga kompania “Kouzon Corporation” për programet e udhëtimit dhe punësimit (WORK AND TRAVEL). Studentët do të njoftohen me te gjitha programet, me të cilat kompania “Kouzon Corporation”, iu mundëson të gjithë të interesuarve që të punojnë në kompanitë me emër në Amerikë, procedurat e aplikimit dhe çdo proces tjetër që ka të bëjë me këto programe.

Sesioni informues mbahet  të mërkurën (16.01.2019), prej orës 13:00.