Shtyhen provimet dhe kollokviumet e planifikuara për ditën e nesërme

PROVIMET, KOLLOKFIUMET dhe KONSULTIMET e ditës së nesërme (dt. 20.01.2023) shtyhen për javën e ardhshme pasi që rruget janë bllokuar nga vërshimet e shumta, kërkesë kjo e Parlamentit Studentor.

 

INTERNATIONAL CONFERENCE ON NEW ACHIEVEMENTS IN SCIENCE, TECHNOLOGY AND ARTS - ICNA-STA (4 th - 5 th May 2023)

X