Përveç investimeve në objektet e kampusit universitar, në Universitetin “Isa Boletini” (UIBM), janë duke u krijuar kushte jashtëzakonisht të mira edhe në ambientet e brendshme. E gjitha është duke krijuar një hapësirë shumë moderne dhe tepër të përshtatshme pune për studentët, stafin akademik dhe administratën.

Këndi për rekreacion, gjendet në përdhesen e objektit ku janë të vendosura fakultetet. Projekti u implementua në koordinim me Parlamentin Studentor.

Oops...
Slider with alias food-carousel1 not found.

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X