Të hënën (9 prill 2018)-ditë pushimi për nder të Ditës së Kushtetutës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se të hënën (9 prill 2018), është ditë pushimi për nder të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës.