Të martën (1 maj 2018) është ditë pushimi për nder të Ditës Ndërkombëtare të Punës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se për nder të 1 Majit- Ditës Ndërkombëtare të Punës, të martën (1 maj 2018) është ditë pushimi.