Të martën (9 prill 2019) – ditë pushimi për nder të Ditës së Kushtetutës

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrata e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, se të martën (9 prill 2019), është ditë pushimi për nder të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës.