Të mërkurën (17.10.2018), mbahet ligjëratë e hapur me temën: “Të drejtat e autorit dhe të drejtat e përafërta”

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik, se të mërkurën me datë: 17.10.2018, në ora: 11.00, në sallën SO1, do të mbahet ligjëratë e hapur me temën: “Të drejtat e autorit dhe të drejtat e përafërta”.

Inkurajohen studentët që të marrin pjesë në këtë ligjëratë më shumë interes për zhvillimin profesional të tyre nga kjo fushë.