Të mërkurën (30.05.2018) përurohet libri “Energjia” i autorit Abdullah Begolli

Njoftohen mësimdhënësit dhe studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” dhe të tjerë të interesuar, se më datë 30.05.2018 (e mërkurë), nga ora 13.00, bëhet promovimi i librit “Energjia” i autorit Inxh. Dip. Abdullah Begolli-ekspert nga Gjermania.

 

Promovimi i këtij libri bëhet në ambientet e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike, Salla S1.

 

Dekani

Prof. Dr. Hakif Zeqiri