UIBM

Të premten (15 tetor 2021), fillon viti akademik 2021/22 në UIBM

Njoftohen studentët e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) se të premten (15 tetor 2021) fillon viti akademik 2021/22. Oraret e ligjëratave dhe ushtrimeve studentët mund t’i gjejnë në www.umib.net (faqet e fakulteteve përkatëse).  Gjithashtu të premten fakultetet do të organizojnë pritje për studentët e rinj.