Enisa Bashota – ishte studente  në  Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” përkatësisht në  Fakultetin Ekonomik – drejtimi Menaxhment dhe Informatikë.

Përgjatë  tre viteve Enisa ishte njëra ndër studentet më të dalluara të gjeneratës 2014/15, gjithashtu  ishte bursiste për dy vite radhazi dhe arriti t’i përfundojë studimet brenda afatit të paraparë.

Menjëherë pas përfundimit të studimeve Bachelor, ajo vazhdoj me studimet e nivelit Master në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin Ekonomik.

Pas studimeve, Enisa filloj angazhimet në një institucion financiar si praktikante,  periudhë  gjatë të cilës ajo plotësoi vetën me njohuri të reja praktike të cilat e bënë atë edhe me të përgatitur për tregun e punës.

Tani ajo punon në zyrën qëndrore të bankës TEB si Credit Monitoring Officer në zyrën e

Alokimit dhe Monitorimit të kredive.

Ajo shprehet falenderuese për stafin e UMIB-it për përkushtimin e vazhdueshëm.

Për të gjithë studentet e tjerë ajo ka një porosi  për ta përcjellë: Mendo gjëra të mëdha, vendosi synimet dhe ndërrmerr veprimet, sepse çdo gjë është e mundur kur punon shumë dhe nuk dorëzohesh.

Enisës i urojmë suksese të mëtutjeshme!

Enisa Bashota

INTERNATIONAL CONFERENCE ON NEW ACHIEVEMENTS IN SCIENCE, TECHNOLOGY AND ARTS - ICNA-STA (4 th - 5 th May 2023)

X