Info Session

 “The University Support Grants Program” është hapur për aplikime deri me 30 korrik 2021

“The University Support Grants Program”, është një program vjetor i granteve që shpërndahen nga Ambasada Amerikane në Prishtinë. Qëllimi i këtyre granteve është mbështetja e institucioneve të arsimit të lartë në Kosovë për zhvillimin e mëtutjeshëm të edukimit.

Granti është i hapur deri më 30 korrik 2021 për të gjitha institucionet dhe punonjësit e arsimit të lartë. Për më shumë detaje vizitoni: http://kusalumni.org/grant-opportunities/university-support-grants-program/

Njëkohësisht shfrytëzojmë rastin t’ju ftojmë për një sesion informues virtual që do të mbahet me datën 15 Korrik prej orës 10:00 AM. Vegëza e takimit është: https://us06web.zoom.us/j/89470810819

Ju inkurajojmë të na kontaktoni te rinabulliqi@kusalumni.org si dhe t’a shfrytëzoni sesionin informues për çdo pyetje ose paqartësi në lidhje me procesin e aplikimit”. Në rast se nuk keni mundësi ta ndani, ju lusim të na drejtoni tek personi kompetent që i ka kontaktet e stafit.

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X